-

stämplar ut efter en 13h lång arbetsdag och laddar upp för en ny men kortare dag på jobbet imorgon! 

-

igår åkte jag iväg till grimsta och spelade basket med mina fina tjejer. dock har vi drabbats av något konstigt bortamatchsyndrom som gör att vi spelar pinsamt dåligt när vi egentligen kan så mycket bättre, oerhört frustrerande.
idag har jag myst i valbo och gävle med hjärtat hela dagen. vi har handlat lite smått och gott till lägenheten som vi får tillgång till i slutet av veckan! nu säger jag godnatt och stämplar ut för idag, förhoppningsvis väntar en jobbdag imorgon. 

-

ännu en jobbdag är avklarad och det känns som att allt flyter på rätt bra nu. förkylningen är i princip borta och benhinnorna känns helt okej. nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen med hjärtat, äntligen fredag imorgon. 

-

stämplar ut efter en riktigt bra dag! avslutar med att säga grattis till världens finaste vän som har förlovat sig idag, älskar dig högre än himlen!

-

hämtade en glad liten inez på dagis för några timmar sedan och nu har jag parkerat i badet för någon timme framöver innan jag får däcka i sängen med hjärtat. 


-

har myst i sängen med hjärtat hela morgonen, han är verkligen världens bästa. nu ska jag alldeles strax gå ut och byta däck på bilen, välbehövligt men så jävla tråkigt!

-

har varit hemma med fasters prickigakorv hela dagen, dock hade det inte skadat om hon hade tagit hand om mig istället då hon hade bra mycket energi än vad jag hade! 
nu ska jag äntligen krypa ner i sängen med hjärtat och somna till nån kass film!


 

-

näe men kör väl på en förkylning nu när benhinnorna känns bra, så jävla typiskt. kryper ner i sängen och tycker synd om mig själv tills hjärtat kommer hem.

-

beger mig mot åbyggeby för ett kort jobbpass innan jag får mysa lite med fasters gohjärta. 


-

lyckan över att äntligen får börja träna igen efter 1 månads vila på grund av benhinneinflamation, så jävla glad. 

RSS 2.0