nu är livet bra fint.

årets lingbolyra var bland det roligaste jag har varit med om. jag har lärt känna nya fina människor under helgen vilket jag är otroligt tacksam för. nu väntar sängen och lite mys med mannen i mitt liv, bra avslut på en sjukt fin helg!


call it what you want.

kryper ner i sängen och inväntar criminal minds med mannen. imorgon väntas jobb 12-20:15 tillsammans med 2 fina vänner, helt okej va.

low rider.

hjärtat styrde bilen mot valbo och gävle idag, och pappsen kom och gjorde oss sällskap lite senare. jag blev en tröja och ett par skor rikare, och nu kan jag knappt vänta på att få lägga mig i sängen och somna till de fina hjärtslagen som min prins producerar.
imorgon väntas jobb och lite kvalitetstid med mamsen, helt okej start på den nya veckan!

allting börjar om, tusen gånger om.

kryper ner i sängen framför S.W.A.T med mannen efter en lång dag med allt ifrån morgonfiske till spelkväll. imorgon väntas förhoppningsvis en runda till sandviken/valbo/gävle för lite shopping. kärlek till lediga helger!

men när du strippar och klär av dig är det samma grej.

grillen är tänd och grillad kyckling väntar innan lite nattfiske i tolvön. lite kläder och annat smått och gott är hemklickat, har ett förmiddags-pass kvar till helg, och vädergudarna i sverige levererar riktigt sommarväder.
behöver jag säga någonting annat än att allting är så jävla fint just nu? näe, tänkte väl det.
 

pound the alarm.

klockan ringer 05:00 imorgon och jobb med bästa mongot väntar igen! lite CSI och mys med pojkvännen får det bli innan john blund kommer på besök.

hjärta.


starships, were meant to fly, hands up, and touch the sky.

har haft en sjukt fin helg med mina fina vänner och min fina pojkvän, marknaden levererar som alltid!
nu ligger jag i sängen i stenbäcken, i ett rum som är i ett stort behov av en städning, men varken jag eller min prins orkar ta tag i det så det får vänta.
imorgon börjar en ny vecka, vilket innebär att jag ska jobba med mitt bästa mongo. bra start på veckan.


RSS 2.0