you think you're cooler than me.

kom precis hem efter lite gräsklippning och tårt-mys hos mormor och åke, hur bra som helst dom människorna!
nu ska jag krypa ner i sängen framför lite bachelorette med min prins, hur bra som helst han också!

23e bilden: en bild från i somras.


skolavslutning 2010.

videosamtal

sitter hemma i stenbäcken i min ensamhet och har videosamtal med rasseboy i väntan på att richard ska komma hem. fick ledigt från praktiken idag också, kanske hur skönt som helst.
hade helt glömt bort att jag har 8 bilder kvar av "30 bilder" att lägga upp, busigt.

rasmus rasseboy ädel.

om sanningen ska fram.

har som vanligt haft en sjukt fin helg med min prins som denna gång bestod av barnvaktning, cruising, mer barnvaktning och en massa mys.
idag skulle jag egentligen haft praktik, men jag fick ledigt då det inte fanns så mycket annat att göra än att städa. så nu ligger jag hemma i richards säng och väntar på att han ska komma och göra mig sällskap, skön måndag!

till emelie

detta inlägg tillägnas min fina vän emelie hillman som också ville ha ett inlägg.

sitter och fredagsmyser lite på thoren som jag alltid gör på fredagar nu för tiden, hoppas på att hanna kommer och gör mig sällskap snart. ikväll åker mamma ner till stockholm vilket betyder att jag och min prins får hela lägenheten för oss själva, lycka!
mina favoriter.

till matilda

kom precis tillbaka till skolan efter fin lunch på stan med matilda och emelie. nu väntar 2 timmar samhällskunskap innan jag tar tåget hem och gosar lite med fasters tjej!

till matilda

lovade matilda att jag skulle göra ett inlägg efter varje kvart så jag ligger aningen efter. men nu är det iallafall dags för mat innan 2 timmar samhällskunskap!

till matilda

följande inlägg denna dag tillägnas speciellt min fina vän matilda hartman!

fick precis reda på att vi har håltimme i 3 timmar, hur kul? inte kul alls. men vi överlever nog!
fick också precis reda på att både jag och matilda klarade av nationella hörförståelsen i spanskan, hur kung? SJUKT JÄVLA KUNG! sen ville matilda också att jag ska berätta vad jag åt till frukost, såååå dagens frukost var en tekaka med ost!

mys-lördag!

har varit barnvakt åt min lilla tjej hela eftermiddagen, hur mysigt som helst!
nu ska jag fortsätta mysa fast med min kärlek istället.

fasters goa tjej!

tonight's gonna be a good night.

ska snart knalla iväg till stan med kristin och köpa present åt min pärla. ikväll blir det picknik mys med mina fina och väderguden har lovat mig värme och sol hela dagen, det tackar vi för.


i rather be with you.

samhällskunskap kan ju på riktigt vara det tråkigaste ämnet som finns, meen slutar 2 idag så jag överlever.
har egentligen träning ikväll men kroppen vill inte riktigt bli frisk så åker iväg och kikar på fotboll istället.
firar hela 8 månader med min fina kärlek idag. du gör mig till världens lyckligaste.

stamp on the ground.

kryper ner i sängen med en väldigt bra pojke och laddar upp för ett avsnitt av CSI, helt okej måndag kväll liksom.

jag är så otroligt glad över att jag får dela mina dagar med dig, min fina guldklimp.

en för alla, alla för en, kom igen nu sverige!!

myser ner mig i sängen med hjärtat framför tv:n, vm-final i hockey som gäller ikväll. imorgon är det måndag vilket innebär att dagen börjar med ännu mer mys tillsammans med massa små bebisar, helt okej.

en helt vanlig söndag.

känns aningen onödigt att vakna kl 8 en söndag när man egentligen kan sova halva dagen, men får ju fler mys-timmar med min finaste så jag klagar inte.
idag har jag egentligen fotbollsträning men eftersom att jag fortfarande inte känner mig helt frisk hoppar jag den och åker till IP och tittar på match istället!


måste bara få säga att jag är sjukt stolt över våran saade!

i will be popular.

myser ner mig i sängen med hjärtat framför eurovision med chips och hallonsoda, go saade!

underbara fredag!

ligger och kikar på ishockey i väntan på mat, tacos på menyn och jag klagar inte! sen att det blir mys med min kärlek hela kvällen gör ju ingenting sämre!

you'll be my only

min kropp ville inte riktigt samma sak som jag så fick stanna hemma från skolan idag och tyvärr ställa in min efterlängtade fika, kanske hur tråkigt som helst.
nu ska jag iallafall krypa ner i sängen framför kanada - ryssland medans jag väntar på att min kärlek kommer hem!

onsdagsmys

myser ner mig i sängen och kikar på hockey med min kärlek och hoppas på att jag blir frisk tills imorgon då jag har en fika inplanerad med en mycket fin och speciell vän. har varken tid eller ork till att vara sjuk nu.

h for heart, not your name.

ligger helt utslagen i richards säng och tänker stanna här hela kvällen. finns ingen lust eller ork alls till att blogga så skiter i det här nu!

grattis min fina vän!

sjukt glad att jag har dig, älskar dig!

23:36

kom precis hem från gävle, huuuur trött som helst så nu ska jag mysa ner mig i sängen med min kärlek och sova gott som en liten prinsessa eller nått. svårt att göra annat med bästa sällskapet man kan ha!

the first cut is the deepest.

idag är det fin-lördag, så nu ska det tvättas epa sen drar jag och min kärlek in till gävle på crusing.
kommer kanske ett till inlägg senare innan vi åker!

we might not get tomorrow

har lovat att gästblogga åt ebba medans hon är i eskilstuna och tittar på basket över helgen. kan ju gå som det går med tanke på att jag knappt uppdaterar min egen blogg, men ska försöka sköta mig. så klicka gärna in er här på ebbas blogg!
har precis varit framme på ck och ätit med hjärtat, fick även med oss en godispåse hem, inte helt fel. nu ska vi mysa ner oss i sängen framför tv:n och kika på ishockey, helt okej fredag!

you think you're cooler than me

har suttit hur länge som helst och försökt komma på någonting vettigt att skriva men lyckas inte så bra så får bli ett inlägg lite senare ikväll istället!

det är dags för dig att släppa taget nu, idiot.

ligger ute i stenbäcken och pussar en massa på min kärlek. han är så sjukt bra den killen, bäst i hela jävla världen, så det så.
senare ikväll är det fotbollsträning, vilket tyvärr inte är så roligt nu för tiden, men måste träna så lika bra att åka dit.
imorgon är det fredag, nå fel då eller?? näe, tänkte väl det!

no matter what happens i can't let you go.

insåg precis hur lite det är kvar av skolan och hur mycket det är kvar av allt mitt plugg, känns ju inte så jätte bra, men det löser sig nog.
idag är det måndag vilket innebär praktik för min del, så snart ska jag busa av mig tillsammans med småpojkarna innan jag slutar för dagen. senare ikväll blir det mys med min kärlek som vanligt, och det tycker jag om!


RSS 2.0