-

samma visa varje gång det kommer snö; ut och sladda hela natten. men det är väldigt fint på något sätt det där, och jag klagar inte alls faktiskt.
nu har det hunnit bli fredag, hockeyfredag. förhoppningsvis iallafall, för man vet ju inte om snön har tänkt att vräka ner hela dagen eller om den känner för att sluta i lagom tid så att matchen kan bli av. håller tummar och tår för det sistnämnda, men det är ju faktiskt inte så himla dumt med vitt guld på backen heller.


-

kryper ner i sängen med hjärtat i hopp om att den här jädra febern ska ge sig någon gång. give me a break liksom.
imorgon är det torsdag, sen fredag, och fredag innebär hockey. i ockelbo. på månskensrinken med galet fina vänner, himla fint att ha någonting så vackert att se fram emot!


- en förjävla fin helg.

hockey i fredags, utgång i lördags och mys med mannen i söndags. jag har världens bästa vän och världens bästa kille, så det så. tyvärr tog helgen aningen hårt på både mig och uppman så de 2 senaste dagarna har spenderats hemma i sängen, kan ju trösta mig med att det är portkod 1321 ikväll iallafall, och det mina vänner är inte fel på en fläck!


-

ungefär såhär det ser ut när faster är barnvakt.


-

anna körde skiten ur oss på passet ikväll och nu är jag sådär härligt slut i kroppen att man bara seglar ner i sängen!
imorgon är det praktik. imorgon är det hockey. och det kommer bli en förjävla fin fredag, det känner jag på mig.


-

tog en långpromenad och pratade med allt mellan himmel och jord med jennifer på förmiddagen, gjorde upp lite planer inför helgen osv. så jävla bra hon.
ikväll är det boxning som står på schemat innan jag som vanligt kryper ner i sängen med mitt hjärta, obeskrivligt skönt med fredag imorgon!


-

skolan har inte varit allt för givande idag, vi har mest suttit och gjort flätor på varandra. men det går ju bra det med!
naturkunskap står på schemat innan jag får åka hem, dock väntar jobb till 20:15 direkt när jag kommer till byn men det är väl bara att bita ihop.


-

idag kom det en kvinna och lärde oss healing, eller aah, vet inte riktigt om vi skulle kunna det efter att hon hade gått men om det var fallet så misslyckades hon med mig iallafall! försökte nämligen fixa mannens fot men det gick inte så bra. men han kunde ju spela hockey jävligt bra ändå! vinst med 15-3, 3 mål och en hel del assist, så jag kanske lyckades ändå? fick en härlig pratstund med anna innan matchen var slut och nu tänker jag krypa ner i sängen med hjärtat och njuta av att jag har sovmorgon imorgon.


-

jag är världens lyckligaste tjej, och med det sagt säger jag godnatt.


- 2 år & 2 månader. ❤

för det kommer aldrig finnas ord till att förklara hur mycket jag älskar dig.


-

att dom alltid ska vara så himla trötta dom här måndagarna, och prov i religion gör ju inte det hela bättre! men är glad ändå jag!
gick upp i tid och åt frukost med mitt hjärta innan jag brummade iväg mot tåget imorse, var centimetrar från att hamna i diket tillsammans med mina sommardäck men det redde man ju ut lite snyggt sådär. nu vill jag bara att det ska bli imorgon så att jag får titta på hockey med mina störda men otroligt fina vänner, liksom det man ser fram emot hela tiden när hockeysäsongen drar igång.


-

hockey, vinst med 3-5, vandringspriset för bästa spelare till mannen, och ett förjävla bra sällskap! helt okej om man säger! mindre okej är det ju dock att jag helt och hållet hade glömt bort att jag skulle jobba imorgon, 10:00-20:15 står på schemat, men cash is king!


-

myste ner mig på trillin och snackade massa skit med bästavän efter lunch, så himla fint! nu styrs bilen alldeles strax mot hälsingeskogarna för lite hockeymys i järvsö, inte alls ett dumt sätt att spendera fredagskvällen på!


-

skaffade mig lite kvalitetstid med pappsen på jobbet innan jag gick till bussen, himla fint. nu vill jag bara hem och sova resten av dagen, fast blir väl tvungen att göra ett besök på gymet först!


-

projektarbete hela dagen. döda mig någon!


-

tisdagskväll. hockey. kallt. störda vänner.
kan ju faktiskt inte bli så mycket bättre.


- för det är så jävla vackert, det här livet som jag får dela med dig.


-

orkar.inte.kliva.upp.på.morgonen.längre.
tog en liten sovmorgon vilket gör mig cirkus en timme sen till skolan. måste skärpa mig på den fronten tror jag!
men nu sitter jag iallafall på tåget med broschans hoodie, hörlurarna i öronen och känslan av att det här kommer bli en förjävla fin dag!


-

det känns inte allt för lockande att åka in till skolan vid 7 imorgon faktiskt, men kan ju dock trösta mig med att det är kort dag och att jag är hemma redan vid halv 1! för övrigt så tycker jag att det är stor tid för snön och kylan att komma nu, ge mig vinter liksom!


-

för jag har världens bästa pappa.


-

myste iväg till sandviken och valbo med hjärtat en sväng på förmiddagen, handlade present till pappsen osv. fortsatte dagen på ip med massa fina människor innan jag fick agera fyllechaffis åt adam och sambo!
nu har jag lagt mig galet skönt i sängen bredvid mannen och välkomnar john blund med öppna armar.


-

efter mys i valbo, lite sightseeing i hedesunda och en mindre bra hockeymatch kryper jag äntligen ner i sängen med mannen. välbehövligt!


- ❤

nog för att dom är bra störda, men gud va bra dom är. mina fina fina hjärtan.


-

drog iväg och lyfte lite skrot på gymet med mannen på förmiddagen. kom hem, lagade lite mat och somnade sen gudomligt skönt i soffan. vaknade någon timme senare och åt mat igen innan jag åkte till storebror och tog med luffsen på en långpromenad.
imorgon är det fredag och hockey i hedesunda med 2 favoriter, kan inte bli annat än underbart.


-

johan falk med mannen får avsluta den här dagen. förjävla fint om jag får säga det själv!


-

så otroligt trött på skolan, vill bara åka hem och sova hela dagen. kan ju trösta mig med att det är praktik som gäller torsdagar och fredagar fram till jul. så jävla värt.


-

efter en massa krångel hit och dit slutade det med att jag blev hemma idag. drog till gymet, myste med hjärtat och blev bjuden på tacos hos rönnlund's! kvällen spenderades på ip och idag var det hofors som fick äran att besöka den berömda månskens-rinken. även idag slutade det med vinst för grabbarna så nu kan vi sova gott i natt!


-

måndag och skola igen, behöver väl inte säga mycket mer än så. fick lite kvalitetstid med pappsen på väg hem, så himla fin han. efter en springtur befann jag mig hos frugan och nu tänker jag säga godnatt och krypa ner i sängen med mitt hjärta, tidig morgon imorgon! suck.


- söta.


-

när man inser att man har hörlurarna hemma.


-

hade hoppats på att jag skulle vinna en fet bil ikväll, men icke. tröstar mig med lite beck och mys med hjärtat medan jag bestämt förtränger tanken på att det är skolan imorgon!


-

har spenderat eftermiddagen med jullan och bettan på ip. norrsundet kom på besök men kunde inte klå ockelbos krigare. 2-0 till OHC stod skrivet på tavlan efter slutsignalen, och nu hoppas jag att det går lika bra på bingolotto senare!


- för jag är lyckligast i hela världen med dig.


-

känner mig sjukt gammal som ligger i sängen innan halv 11 en lördagkväll som denna, men vad gör det egentligen när jag har världens bästa kille bredvid mig? inte ett dugg!


-

igår hade jag kvalitetstid med jennifer, så sjukt jävla bra den tjejen. drog en spontanare in till gävle osv. fortsatte kvällen med frugan uppe i ulvsta och sen i en liten röd bil innan jag somnade förjävla skönt bredvid världens finaste kille.
nu ska bilen få ta oss till skutskär där OHC äntligen ska få ha sin första, efterängtade match för säsongen. hoppas att grabbarna är laddade till tusen!


RSS 2.0