-

kryper ner i sängen och väntar på att min prins ska komma och göra mig sällskap. oerhört viktigt med sovmorgon och kort dag imorgon!

30:e januari.

sitter i skolan och suktar efter en massa nya kläder från ginas vår-kollektion, om man skulle börja jobba lite kanske? hah.
skola 8-5 på en måndag är ju ingen hit direkt, men kanske, med lite tur, kan det hända att jag får spendera min hemresa i en bil med mitt hjärta, guld värt.

27:e januari.

sitter och fredagsmyser i skolan med jill. mannen kommer snart hit och det är lite mer än en halvtimme kvar tills jag får ta helg. ikväll är det som sagt hockey-mys som gäller, och allt går hur bra som helst nu!

26:e januari.

myser ner mig i sängen med hjärtat och laddar inför helgen. hockey imorgon, innebandy på lördag, klagar inte!

uppis ♥

"vi har fått 2 händer för att hålla, 2 ben för att gå, 2 ögon för att se och 2 öron för att höra, men varför har vi bara 1 hjärta?"
"det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till någon annan, som vi själva måste hitta för att det ska bli 2."

23:e januari.

har kommit till en period i livet då jag vill köpa en massa nya träningskläder, synd bara att ekonomin inte tillåter detta för tillfället. skola, äta, träna, mysa och sova, är vad dagarna består av nu för tiden, faktiskt helt okej.

14:e januari.

kryper ner i sängen och myser med mitt hjärta. stockholm imorgon, fint.

trött.

efter att ha somnat i badkaret säger jag nu godnatt och kryper ner i sängen med mitt hjärta. precis som idag är det tidig uppgång som gäller imorgon också.

9:e januari - back to school.

hemskt är bara förnamnet på hur det kändes att åka iväg till skolan imorse. med hjärtat kvar i sängen och flera minusgrader ute var det mycket mer lockande att stanna hemma. dock får jag träffa mina fina vänner, så ska egentligen inte klaga!

3:e januari.

tog en tripp till gävle och valbo idag igen, fick med oss en hel del fint idag också!
nu: JVM mys med mitt hjärta!

2:a januari.

myste iväg till gävle och valbo med mitt hjärta idag, fick med oss en hel del fint hem!
väntar på att få lägga mig i sängen och kramas lite, dock är pojken min lite sur för tillfället, men det löser sig.

1:a januari 2012

med ett jävligt fint nyårsfirande i bagaget myser jag äntligen ner mig i sängen med min prins, fin start på det nya året!

RSS 2.0