-

har haft en heldag i gävle tillsammans med mamsen som sedan följdes upp utav mys med världens bästa vän. välbehövligt!
mannen har precis bäddat sängen så kvällen avslutas med filmmys, ganska så välbehövligt efter en lång dag det med!


-

dagen har spenderats åt att skruva på min silvriga fara så att jag och hattmannen kan sladda ikapp sen! kan ju gå lite hur som helst!
egentligen var det meningen att vi skulle befinna oss på ip ikväll för hockeymys och OHC's seriepremiär, men då bestämde sig ismaskinen för att säga godnatt några timmar förtidigt så nu sitter vi istället i soffan hemma i stenbäcken och tittar på rögle-brynäs. funkar ju det med, men visst hade vi hellre spenderat kvällen på den magiska månskensrinken!


-

snön bara vräker ner och jag fullkomligt älskar det!! så himla mysigt ju! sen det här med att det genast blir sjukt kallt med converse är ju en annan femma, snart jul kompisar!


-

har myst hela dagen och det tänker jag fortsätta med. film med mannen väntar!


- hjärta.

för jag mår så sjukt bra när jag är med dig, min andra halva, den bättre halvan.


-

gårdagen var fin. myste med frugan, umgicks med fina tjejer hos hanna och hade avskedsmiddag för axel som drar iväg till norge snart!
just nu sitter jag hemma hos adam och är barnvakt åt lillhjärtat som för tillfället sover så sött! senare ska vi iväg till ip och åka lite skridskor i det fina vädret som vädergudarna levererar idag, helt okej söndag om jag får säga det själv!


- välkommen du odödliga fredag!

äntligen helg och äntligen höstlov! som jag längtat. ska göra ett besök på gymet med mannen innan jag åker iväg och umgås med frugan, ryktas om att det blir en trip till valbo idag igen, och det tackar man ju inte nej till!


- som ett barn på julafton.

richard 19 år: ikväll har det kommit snö, då är det jätte roligt att vara ute och sladda.


-

jag har precis intagit sängen efter en sväng till valbo! mannen fick ett NHL 13 med sig hem, så nu är man utbytt för ett tag framöver! fast å andra sidan så har jag en hel del plugg kvar så det kanske inte är så dumt ändå.


-

grabbarna grus har återtagit platsen i soffan framför TV:n, tydligen är det NHL spelande som gäller hela natten. kunde ha varit lite roligare om jag hade varit lite piggare och lite mindre less på skolan. men nu är inte det fallet så tänker lägga mig i sängen, dra täcket över huvet och välkomna höstlovet som kommer på besök imorgon, så jävla välbehövligt!


-

guld värt när man får jobba hemma på sista lektionen och vara hemma halv 1, hon kan ibland hon med den är malin.
som sällskap har jag 2 spelsjuka NHL nördar som inte kan slita sig från TV:n, så jag får väl ta och läsa lite oliver twist jag då!


-

skolan tar död på oss.


-

hjärtat har lämnat byn för träning i hälsingeskogarna, vilket innebär att jag för tillfället är själv här hemma. tycker inte om att vara själv! egentligen borde jag ta tag i allt plugg som jag har samlat på mig men 112 på liv och död känns mer lockande just nu så det får vänta!


vi är ett bra team tillsammans, han&jag.


training.

har precis avklarat ett pass på gymet med mannen i mitt liv! galet skönt att träna på förmiddagen.
den närmsta halvtimmen kommer ägnas åt matlagning, vilket kan gå lite hur som helst!


äntligen.


angels on the moon.

sängen kändes mycket mer lockande än vad skolan gjorde imorse så jag fortsatte sova istället! fick oväntat mycket gjort hemma så jag tänker inte ens må det minsta dåligt över det heller, hihi.
mannen i mitt liv bör alldeles strax befinna sig i ockelbo igen efter en tripp till ljusne, vilket betyder att jag borde sätta lite fart och hoppa in i duschen innan jag åker hem till tredje hemmet ute i stenbäcken. 
 

RSS 2.0