älskade fredag.

sitter för tillfället i skolan men ska alldeles strax bege mig mot tåget och åka hem och mysa med mitt hjärta. ikväll blir det hemma-mys i stenbäcken och förhoppningsvis är en iphone 5 beställd innan dagens slut! 

you shout it out, but i can't hear a word you say.

jag har förmodligen dom stördaste klasskompisarna i hela världen! men dom gör mig glad och jag älskar dom även fast man undrar vilken planet dom kommer ifrån ibland, hihi.
ikväll ska jag agera barnvakt åt mitt förkylda lilla hjärta medans storebror med sambo ska in till gävle på middag, blir bus för hela slanten! 

leave a light on for you.

herr förkylning har valt att hälsa på hemma hos mig, nog för att jag uppskattar besök, men inte riktigt besök av den här sorten! vill vara i skolan och umgås med mina fina istället. så jag tänker lägga mig i sängen och invänta min älskling och hoppas på att förkylningen inte har planerat ett långvarigt besök utan istället har börjat säga hejdå redan imorgon!

inga ord behövs.


det går bra nu kompis, det går bra nu!

man ska aldrig byta väska utan försäkra sig om att allt man behöver flyttas över i den andra väskan, eller, man bör iallafall försäkra sig om att plånboken hänger med! det gjorde den inte imorse.
så nu sitter jag här på mammas jobb och har det bra istället, och vi har faktiskt bara en lektion idag så det gör egentligen inte så mycket.
igår bokade jag studentkryssningen med mitt hjärta. vi hade egentligen planer på att boka en utomlandsresa istället, men tydligen så är det bara i thailand som det är varmt i februari månad så det får bli senare istället!



move on baby.

har snart avverkat en håltimme på 2 timmar och har en genomgång på projektarbetet kvar innan jag får åka hem!
ikväll är det träning i järbo med madde som gäller innan jag får krypa ner i sängen med mitt hjärta och kika färdigt på hamilton. mys-torsdag!

@matildahartman


invalid kompis.

i'm day dreaming.

jag trivs så sjukt bra med mitt liv just nu. jag har de absolut finaste personerna i hela världen runt omkring mig som allihopa gör mig så otroligt glad på alla sätt och vis. lyckorus på hög nivå!
skolan har som sagt dragit igång på riktigt igen nu, och det gör faktiskt absolut ingenting.
för jag har ju världens finaste och bästaste klassisar som förgyller varje liten sekund av mina skoldagar.
matilda hänger med lite längre och förgyller alla tågresor fram och tillbaka. idag lyckades vi åstadkomma ett telefonsamtal till en sjuksköterska, eftersom att ior trampade matildas fot alldeles blå igår. och även fast hon var mer eller mindre invalid i skolan idag, och även fast tårna inte längre gick att vicka på, var det ingen fara med fossingen!
pojkvännen och hamilton avslutar dagen, och jag klagar inte alls!

det är exakt 10 månader kvar tills kristin kommer hem idag. kämpa agnes, kämpa.

i can only imagine.

i torsdags sa jag hejdå till kristin, och i fredags åkte hon till USA. ses om tio månader liksom! jobbigt värre. saknar henne redan och vill att hon ska komma hem igen.
imorgon drar skolan igång på riktigt med vanliga lektioner, och imorgon ska vi även prova ut STUDENTMÖSSOR.
känns riktigt skumt, men är galet taggad.
nu väntar sängen och film-mys med hjärtat, fint var ordet.

RSS 2.0