Feb. 28, 2013

- studentkryssning 2013.


-

hade en himla fin dag ute med skoteråkning, grillning och promenad med jennifer igår innan jag somnade som en stock framför johan falk med hjärtat. idag ryktas det om att det blir en dag i pulkabacken tillsammans med svärmor och bonussyrran vilket låter helt okej med tanke på vilket underbart väder som vädergudarna levererar idag!


-

har träffat två fina hjärtan och pratat om allt mellan himmel och jord idag, himla bra vänner man har. fortsatte dagen med ett spin+styrke pass med hjärtat, himla bra han med.

nu: NHL-mys!


-

tacka gudarna för sportlov alltså, det kom inte en sekund försent.


-

tacka gudarna för sportlov alltså, det kom inte en sekund försent.


-

onsdagens skoldag är avklarad och nu är det bara ett kombi pass kvar innan jag får krypa ner i sängen och kramas med mitt hjärta. har hittat både skor och klänning till studenten samt klarat av en engelska presentation och känner hur en tyngd lyfts från mina axlar.

studenten kan komma nu.


- my man.

29 månader, som jag älskar dig.


-

spenderade mesta tiden av min helg på att flytta och städa ur lägenheten. hann även med ett snabbt besök hos adam och rebecca samt en sväng på skotern med hjärtat!
nu är det redan tisdag och jag sitter på bussen med min trogne vapendragare linnéa. slutdestinationen är valbo där vi ska käka mat och kika på lite grejer till vårt UF. ikväll väntas sista hockeymatchen för OHC, och förhoppningsvis får jag ett väldigt fint sällskap med mig, men det återstår att se!


-

här var det dött! kan dock skylla på att skolan tar upp det mesta av min tid nu för tiden och lägger då hellre ledig tid på viktigare saker. men för din skull kajsa, så ska jag försöka bättra mig!
idag är det tränings och hockeyfredag, ryktas om att man får sällskap av dana på matchen vilket inte vore helt fel!
men nu: lunchdags!


RSS 2.0