-

lycka.


Dec. 25, 2012

har haft världens finaste julfirande med världens finaste familj, bäst i världen är dom.


-

har precis kommit hem från jennifer som bjöd på lilla-julaftonsmys, bäst i världen är hon min stjärna. vi resonerar som så att man ska våga vägra julmust och pepparkakor när man ändå trycker i sig sådant hela december, så vad passar bättre än cheese balls och hallonsoda liksom?


-

lite kvällsboxning stod visst på schemat idag, härligt hemskt måste jag säga!

-

gjorde min sista dag i skolan för det här året. halva 3:an är alltså avklarad och det känns så jävla bra.

- senaste veckan i bilder.


-

passade på att ta hand om mig själv med peeling, ansiktsmask och ett varmt bad medans mannen leker lite med puck och klubba, oerhört välbehövligt den här tiden på året. har en skoldag kvar innan 2 dagar med praktik väntar innan jag får spendera en jävla massa tid med mina galet fina vänner, hur bra låter inte det då liksom? aningen bättre än att jag har muntliga nationella imorgon, men det ska nog gå bra det med. 

-

spenderade fredagen uppe i hattmans trakter och såg OHC fixa ännu en seger. fortsatte lördagen med ännu mer hockey, jubileums match mellan brynäs och timrå för att vara lite mer exakt. söndagen spenderade jag på mitt älskade ica innan jag kröp ner i sängen med mitt hjärta!
nu är det måndag och jag sitter redan på tåget hem mot byn. vi fick kungligt besök i skolan i form utav jan bernadotte, och till alla er som inte har läst hans bok, LÄS DEN! sjukt intressant och inspirerande människa.


-

rättegång, julklappshandling och hockeymys är i princip vad den här dagen har bestått av. fick även lite kvalitetstid med jullan innan hockeyn började, så jävla bra hon. ockelbo vann för övrigt matchen med 7-2 och mannen lyckades näta 3 gånger om.
nu ska det bli galet skönt att få krypa ner i sängen med hjärtat, jävligt bra han med.


-

gjorde ett besök hos mormor och morfar såhär på kvällskvisten, himla fina dom 2.
nu är det dags att krypa ner i sängen och invänta morgondagen då julklapps handling med hjärtat står på schemat innan det förhoppningsvis blir hockey-mys på ip, man vet ju aldrig hur vädergudarna tänker!
godnatt.


- välkommen vackra vinterland.


-

min fina prins fyller 19 år idag, bäst i hela världen är han. har haft födelsedagsfirande hela dagen och avrundade med lite snöskottning och pizza.
imorgon är det ny vecka igen, måndag igen, skola igen. och nu har ju minusgraderna kommit på besök, vilket tillsammans med tågen inte brukar bli en sån bra kombination, tyvärr.
nu är det äntligen dags att sova, och det ska bli hur skönt som helst, godnatt kompisar.


- gårdagen i bilder.

är sjuk tacksam över att jag fortfarande har min morfar och min storebror kvar här på jorden.


RSS 2.0