-

körde ett litet improviserat pass med malin imorse innan lunch hos mormor. fortsatte dagen med lite desperata hemmafruar och mår aningen dåligt över att jag inte var ute och njöt av den härliga vårsolen istället.
nu ryktas det om att det väntas chokladpudding och bingolotto vilket inte alls känns fel att avsluta den här söndagen med!


-

gjorde ett besök på marstrand hos malin och henke med hjärtat igår kväll och pratade om allt mellan himmel och jord, väldigt välbehövligt.
myste satan imorse innan jag var tvungen att åka till jobbet, och planerat att mysa minst lika mycket nu med.


-

om det inte finns några stora påskägg att köpa så får man helt enkelt vara kreativ och skapa ett eget. och om man inte har någonting som liknar en påskhare så får man helt enkelt klä ut sig till en björn istället.
glad påsk malin!


-

har spenderat morgon/förmiddag/lunch på jobbet och nu väntas middag med uppmans, erikssons och wenells!
himla fin lång fredag.


-

fick ett tal i svenska avklarat innan jag äntligen tog lov. fortsatte dagen med lite shopping med hjärtat för att sedan åka hem till byn och träna lite. spinning och boxning stod på schemat och jag kommer somna riktigt gott ikväll.


-

återigen en kort skoldag, vilket resulterade i att jag konstigt nog fick väldigt mycket skolarbete gjort hemma, alltid lika skönt!
ett kombi pass med bästa malin är avklarat och jag ligger nu förjävla skönt i sängen och väntar på att mannen ska komma och göra mig sällskap.
imorgon får vi lov. vårt sista lov, bara galet!
just ja, höll nästan på att glömma, hattman levererade idag.


-

skola med LENNE i 2 timmar följt av lite balklänningstygshopping och fika med pappsen. himla fin min pappa!
nu vill jag bara krypa ner i sängen och somna framför en dålig film men får vänta tills mamma kommer och byter av, blev nämligen inkallad som sov vakt åt lillhjärtat så här på kvällskvisten, vad gör man inte liksom.


-

helt slut kryper jag äntligen ner i sängen med hjärtat, kommer inte kunna gå imorgon!


-

måndag innebär kort skoldag och träning. skolan är avklarad och nu är det äntligen dags för en timme spinning och en timme styrka, helt okej start på veckan!


-

styrde bilen mot marstrand och skaffade mig lite kvalitetstid med malin innan jag körde ett fett spin/core pass igår. final i gladiatorerna och film mys med hjärtat hanns också med, en riktigt bra fredag med andra ord!
idag har sängen och desperate housewives varit mina bästa vänner medan mannen har befunnit sig i hofors och sparkat lite boll.
nu är det fångarna på fortet som gäller innan lite NHL-mys!


-

slapp skoldag följt av ett fett kombipass igår. hann även med att prata om allt mellan himmel och jord med malin efter passet. seriöst, vart har den människan varit i hela mitt liv?? avslutade som vanligt dagen med att krypa ner i sängen med hjärtat!
idag är det projektarbete i skolan och jag och linnéa ska kötta satan!


19/3 2013.

för jag är lyckligast i hela världen med dig.


-

lyckan när man inte behöver åka in till skolan på en måndag och kan åka och äta kanelbullar med mjölk hos mormor istället.
lyckan när man får köra ett hårt styrkepass och prata med bästa malin efteråt.
och lyckan när man får avluta dagen med att krypa ner i sängen med hjärtat.


-

hade som väntat en himla fin lördag med kalas och hockeyfest igår! trevligt samtal med malin under kvällen, så himla bra och fin den människan och det ska bli så himla roligt att få spendera massa tid med henne framöver! kom hem alldeles för sent i natt och sov alldeles för länge idag, men det kan vara skönt ibland det med.
nu är det äntligen dags att krypa ner i sängen och kika på film med mannen, bortskämd som får så bra slut på alla mina dagar!


-

äntligen fredag och äntligen helg! skulle ha gjort ett besök i skolan idag med halsen strejkar så stannar hemma och försöker bli frisk istället. imorgon är det kalas för storebror som har fyllt 25 samt hockeyfest med en massa OHC:are, det kommer bli en fin helg!


Mar. 14, 2013

har fina kompisar i skolan som får de längsta skoldagarna att kännas lite kortare, och det är jag väldigt glad över. kvällen har ägnats åt att agera barnvakt åt lillfisen, himla go hon!
nu är det sängen och filmmys med mannen i mitt liv som gäller, hur underbart med fredag imorgon då?


-

lyckorus.


- 100-dagars festen.

the best of BP10b.

 

 

 


-

idag kan ha varit en utav världens bästa lördagar, jag har världens finaste pojkvän.


-

kan knappt gå efter malins mördar kombipass igår, träningsvärk från helvetet. skönt att veta att man har gjort någonting iallafall!
har ca 6 timmar kvar i skolan att avverka innan det är är dags för förfest och 100-dagars fest.
hörde jag spåra? ja det gjorde jag nog.


-

igår hade vi ett litet mini-kalas för hattman i skolan, ett par converse och en kakbit rikare blev hon. jag fick kramas och det var en fin dag.


RSS 2.0