we are all born superstars

sitter och fredagsmyser lite på thoren med kristin såhär på eftermiddagen, helt okej. har fått lite av allt plugg gjort så det känns bra! har även gått och införskaffat mig nya converse, verkligen på tiden!
efter skolan blir det valbo med min kärlek för lite fotbollsskors-shopping och senare ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med mina favoriter!

so you will be mine, forever and almost always.

skickar en puss och en bamsekram till världens bästa kajsa som var så snäll och gästbloggade åt mig, tack fina du!
annars då? jo jag sitter på praktiken och har allmänt jätte tråkigt, hade mer än gärna haft påsklov nån vecka till, menmen, thats life!
känner att jag verkligen inte har någonting vettigt att skriva, så skiter i det här nu.


dubbelgrattis

HÄRMED FÖRKLARAR JAG DIG, AGNES FÄLTSTRÖM TILL FASTER.
Faster på riktigt alltså, fränt. Till lilla nyfödda Inez, som inte kan bli annat än en otroligt bra männiksa med tanke på vilken underbar faster hon fått.

Direkt rapport från Vemdalen = ligger förtillfället och slappar i sängen och allt är bara bra!
Låter inte som om dom har nått att klaga på dirket.

Agnes och Richard firade även 7 månader tillsammans igår! Så GRATTIS till det med :)

Tjing!
/KAJSAAAAAAAAAAA


Hur mycket kan en människa sova egentligen?

Den frågan skulle jag bevisligen haft helt fel svar på för kanske 2 dygn sen. Helt störst faktiskt. 
Men varit till farbror doktor idag och fått pencelin, badabapaba i'm lovin' it.

Ingen riktig rapport från Uppmans och Agnes idag tyvärr, kommer i morgon!

tvnörd

Sett så många CSI NY avsnitt idag så jag tappat räkningen. Inte för att de är så sjukt bra egentligen, utan mer för att vi har en box hemma med otittade avsnitt och för att jag ändå bara ligger i soffan och svettas.

Nu ska jag dra mig mot sängen och hoppas att ännu mera sömn gör mig frisk någong gång!

Over and out, som agnes skulle ha sagt

/Kajsa


KAJSA IS IN THE HOOOUSE


Tjabba tjena hallå alla agnesasprinsesas bloggfans! Fick till uppgift (eller okej, jag frågade) om jag fick vara gästis medan hon är i fjällen och glassar. Och eftersom hon är så snäll och inte vågar säga nej till mig... så blev det så!
Jag har inte skrivit i en blogg sen den kända simplythebest-tiden, och ja, det var faktiskt ett tag sen! För alla er omedvetna så var simplythebest en blogg som jag, agnes, frida och kristin hade iii.. ja vad var det? sjuan? åttan? typ där någon gång. Sjukt roliga tider iallafall!

Men tillbaka till nutid så; spenderar Agnes dessa påsklovsdagar i Vemdalen med å glida lite i backen, sola lite i solen, mysa lite i stugan, käka lite god mat, pussas lite med Richard och chilla lite galet som hon alltid göööör. Eller det är iaf min teori.
Själv så ligger jag hemma i soffan och sover, käkar halstabletter, käkar isglass och gör allt i min makt för att bli frisk typ. Vara sjuk över ett lov kan ju vara det ovärdaste man kan vara, och det blir noll procent bättre när man kollar ut genom fönstret och ser 20 grader med sol.

Istället så sitter jag och skriver med mina vänner som den ena; som sagt är i fjällen och har det bra, den andra; är på sitt bästa träningsläger genom tiderna, den tredje; blivit antagen som utbytesstudent och den fjärde; pratar om vår fotbollsmatch igår som jag inte kunde vara med på. Jag blir såklart superglad för allihopa, men kan erkänna att jag blir lite smått avisss.

Men slut på negativitet! Nu ska jag äta lasange, så kan ni sitta och beundra denna bild med min och ankans väärldskända pose!

Haaaare göttt, hejs!
kungligaste posen i staaaaan


vemdalen here i come!

om ungefär en halvtimme åker vi äntligen iväg till fjällen, kanske hur skönt som helst! dock kommer jag inte ha något internet där uppe så bloggen kommer förmodligen vara ganska död tills på torsdag, om jag inte fixar en gästbloggare förstås, hihi.

'cause what kind of girl would i be if i was to leave when you need me most

trött, tröttare, agnes. orkar verkligen inte skolan just nu, men snart är det lov och då åker jag iväg till fjällen med min fina kärlek, galet skönt att bara få komma bort från allting!!
just nu sitter jag i skolan med kristin ( aka krille-star ), har pratat gamla minnen med henne hela dagen och gud vad jag har skrattat! aja, väntar på att rilleboy ska sluta så jag får mysa runt med honom innan vi åker hem. ikväll hoppas jag att jag får träffa min jennifer, världens bästa vän, för nu var det längesen igen och jag saknar henne.
imorgon blir det lördags-mys med mina favorit brudar och det händer ju inte allt för ofta så det kommer bli hur bra som helst.

kingsmountain!

känner att jag egentligen inte har någonting vettigt att skriva, men ligger iallafall och myser med min fina kärlek just nu, tidigare idag har vi varit i kungsberget och tittat på vattenåk, helt okej. nu ska jag mysa vidare innan vi ska iväg till wij på möte!


bild 1, axel med skidor  bild 2, axel med bob!

lördags mys

myser ner mig i sängen med min kärlek och stannar där hela kvällen, klagar inte.

training

kom precis hem efter en springtur med kärleken, riktigt skönt faktiskt, så nu ska vi hoppa in i duschen och fräscha till oss lite och efter det blir det mys hela kvällen, kanske kommer ett till inlägg lite senare!

next to you

kan vara tröttaste tjejen på den här skolan just nu, känns att man lever iallafall!
just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 2 då jag ska ha utveckligssamtal, pepp? näe inte direkt.
men sen ska jag iallafall ta 3 bussen hem med min kärlek och fira madeleine som fyller 7 år idag!
efter det ska jag umgås med mina favoriter hela kvällen, det var längesen och jag saknar min fina jennifer så det kommer bli underbart.

hur ska du våga chansa, du som aldrig haft nån tur?

blev lite spontan-shopping på nian innan vi köpte present till madeleine så dessa skönheter fick följa med hem idag:


scarf, kofta, jacka, solglasögon bikbok, klocka glitter.


nu ska jag mysa ner mig under täcket med min kärlek och stanna där hela kvällen, underbart.

in school!

heej folket!
jag borde verkligen inte få ha en blogg med tanke på att jag är typ sämst i hela världen på att uppdatera, förlåt för det mina kära typ 3 läsare!
sitter just i skolan med fina vänner och väntar på mat, kycklingtacos på matsedeln, det klagar vi inte på!
efter skolan ska jag och min kärlek gå runt på stan och leta efter present till madeleine som fyller 7 år imorgon, helt okej!

RSS 2.0