det är vårat år i år.

idag sa vi hej till sista första dagen på gymnasiet. idag välkomnade vi läsåret då vi tar studenten. och nog lyckades vi ganska bra allt. för vi, BP10b, som förmodligen är den konstigaste klassen på hela skolan, kom 2:a på dagens klasskamp. och idag insåg jag verkligen att när det här läsåret är över, då kommer att sakna vi, världens bästa BP10b.

good life.

här sitter jag i sängen kl 08:42 på sista dagen på mitt sista sommarlov. lika bra att göra någonting vettigt av dagen istället för att sova bort den. så jag hoppas på att emma kommer och myser med mig snart så att jag slipper vara själv! men först blir det en runda på inlines, skön-t.

my love.


man ska ha husvagn.

helgen har spenderats i skara med pojkvännen, pappsen och rasmus! skarasommarland och husvagnsmys stod på schemat och gud så roligt vi har haft det!
just nu sitter vi fast i en fet bilkö vilket känns mindre roligt, men det löser sig!


galna tider.

det har som så många gånger innan blivit ett misslyckat försök det här med att försöka hålla bloggen vid liv, men det har inte varit någonting jag prioriterat då det finns så mycket annat roligt att göra, meeeen ska väl försöka ta tag i det igen då! det har hänt en hel del sen sist. jag har fått otroligt fint besök från vallsta av en mycket fin och saknad vän även kallad hattman. det var fint, riktigt fint, och jag saknar alla mina älskade klassisar nå grymt. igår var jag till stockholm med mamma och magnus, och igår tog jag även körkort. körkort. det känns så sjukt overkligt, och känslan när jag idag körde alldeles ensam på riktigt första gången var helt galen. det känns konstigt men ändå så himla bra, och jag är så otroligt stolt över mig själv. imorgon väntas äventyr med emma, avslutningsmiddag med sommarjobbarna från ICA och fotbollsmys på IP, mer än okej om jag får säga det själv!


RSS 2.0