-

har precis kommit ut ur duschen efter en springtur i det aningen för gråa vädret! sitter nu och väntar på att mamma med sambo ska komma hem från atalanta som fick stå för maten ikväll, klagar inte.


-

kom precis hem efter att ha spenderat eftermiddagen/kvällen i valbo hos storebror och rebecca. tänk vad lyckligt lottad jag är, som har så fina personer med så fina hjärtan runt omkring mig.
nu är det sängläge med hjärtat för hela slanten som gäller!


-

åkte till skolan och fick ett prov avklarat innan jag åkte hemåt och hämtade ut studentklänningen, så himla nära nu!
tog en springtur med malin, firade richards farfar och drog sen iväg till skutskär på fotbollsmatch!
nu har jag landat skönt i sängen och säger godnatt för idag!


-

här har det ekat tomt ett tag, har dock inte så mycket roligt att dela med mig av. pluggar, tränar, äter, myser, sover typ. imorgon är det helg, äntligen.


-

fick hämta en glad liten inez på dagis efter skolan idag, fasters stora tjej blir två år imorgon!!
linnéa hängde på och agerade barnvakt tills richard kom och tog över så att vi kunde göra en massa fina armband. när vi hade varit kreativa nog drog jag ut på en springtur innan jag och pappa satte igång med att klippa tyg till balklänningen!
nu: film-mys med hjärtis.


-

det här med inställda tåg och ersättningsbussar ...


-

spin följt av box med malin avklarat! nu är det sängläge med mannen som gäller! här var det kreativa uppdateringar!


-

tog en promenad och skaffade mig lite kvalitetstid med malin på eftermiddagen och fortsatte kvällen med att ge mig ut på årets första springtur vilket inte kom en dag för sent!
nu ska jag som vanligt krypa ner i sängen och pussa lite på hjärtat, inte fel alls.


-

efter en timme spinning och en timme styrka säger jag godnatt!


-

är otroligt lottad med en massa fina människor omkring mig, och med det sagt så säger jag godnatt!


-

hemma efter en myskväll hos rebecca och storebror i valbo med malin, henke och hjärtat! tacomys, nagelfix och en hel del planer för framtiden, himla fina människor hela högen!
nu är det sängmys och ladda upp för en till sväng till valbo samt kalasande imorgon!


-

var lite överambitiös och bestämde träff med maria kl 8 i skolan idag. detta resulterade i morgongympa och att den tidigare väldigt fina pluggrytmen kom lite ur balans! vid 12 gav jag upp och tog tåget hem och började fixa lite smått på balklänningen med pappa.
fortsatte sedan dagen med att mysa iväg till gävle med hjärtat som äntligen har fått tagit fram sin pärla igen!
nu är det sängmys för hela slanten, gäller att ladda upp inför dans med malin imorgon!


-

fortsätter leverera i skolan med maria, fortsätter gå på kickass pass, och fortsätter mysa med mitt hjärta.


-

har haft 3 otroligt kreativa dagar i skolan med maria medan alla andra är på businesstrip! så himla skönt att bli klar med en massa kommande uppgifter.
klickade hem en cykel innan ett fett kombipass och fick sedan skjuts av bästa malin hem! nu är det sängläge med mannen i mitt liv framför SWAT som gäller.


-

kryper ner i sängen efter en promenad på två timmar med världens bästa vän. himla skönt att få prata av sig lite, och den tjejen förstår mig bättre än någon annan. bästa bästa jennifer.


-

efter en timme spinning och en timme styrka samt firande av lillskruttan kryper jag äntligen ner under täcket med hjärtat, bra start på veckan!


-

och som pricken över i:t så fick jag avsluta min helg med en paketjakt. gud så bra han är min fina fina pappa.


-

efter en till heldag med skoter igår kände jag mig väldigt mätt på det så bestämde mig för att sätta mig ner med en tidning idag istället. snart väntas lunch och hemfärd efter det, kan knappt vänta tills jag äntligen får lägga mig i min säng igen!


19.

idag är det min dag! en massa fina presenter och skoteråkning i galet fint väder har förgyllt min födelsedag och att vi även har 2 dagar kvar i fjällen gör ju inte det hela sämre!


-

spenderade förmiddagen i gävle med jennifer, blev några hundralappar fattigare men några klädesplagg rikare! fortsatte dagen med att mysa hemma hos mamsen med lyxlunch och soffhäng innan vi gjorde ett besök på gummiservice. nu ligger jag halvt död i sängen efter ett kombipass och längtar efter att få mysa iväg till fjällen imorgon. och btw, har även införskaffat mig en PT såhär på kvällskvisten, hur bra?


-

lunchade och hade fina samtal med saknade vänner idag, och tillsammans lyckades vi spela in en väldigt charmig video till en annan fin vän som fortfarande befinner sig på andra sidan jordklotet. ta och kom hem nu va.
fortsatte dagen med ett eftermiddagspass på jobbet och får nu äntligen krypa ner i sängen med mannen i mitt liv!
imorgon väntas äventyr med bästavän vilket inte kommer en dag försent!


RSS 2.0